"Extant Fury": Kommende dansk sci-fi-thriller læner sig op ad "Mad Max", se plakaten her!

Kultinstruktøren Shaky González står bag den kommende danske genrefilm, som har stuntmanden Jack Hansen i hovedrollen.

En af Danmarks mest erfarne stuntmænd, Jack Hansen, og manden bag "Nattens engel" og "Det grå guld", Shaky González, har i fællesskab kastet sig over et nyt filmprojekt: "Extant Fury".

Som man kan på fornemme på titlen, bliver der tale om en dansk pendant til "Mad Max: Fury Road", som Moovy-redaktionen for få år siden kårede til 10'ernes bedste film.

Der er tale om et passionsprojekt, som udelukkende er drevet af d'herrers store kærlighed til de levende billeder, og som netop nu er ved at blive skudt langs Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile, så filmskaberne kan give filmen et ægte, postapokalyptisk look.

Moovy TV har i øvrigt tidligere samarbejdet med netop Jack Hansen på en actionfyldt "Ghost in the Shell"-sketch, som kan ses her:

Se også: Moovy Exclusive: Moovy bliver hacket i biografen!

Over for Moovy fortæller Hansen, at "Extant Fury" bliver en "historiedrevet og rørende hyldest til 'Mad Max' og Sergioe Leone med en episk cinemascope-billedside."

Filmholdet har også skudt udvalgte scener i det nedlagte Vridsløselile Fængsel, som også blev brugt i "Olsen-banden"-filmene. Og selvom "Extant Fury" udfolder sig i en futuristisk, gold ørken, så satser González og Co. på at bruge så lidt CGI som overhovedet muligt. Den færdige film vil bugne af filmblod, ægte røg og detaljerede miniaturer.

Filmmagerne er heller ikke interesserede i at lave en udpræget 80'er-agtig film – filmen vil læne sig op ad de klassiske "Mad Max"-film og bl.a. byde på motorcykler med flammekastere(!), men "Extant Fury" vil også være moderne i sit udtryk.

Den færdige film bliver små 30 minutter lang, og filmholdet satser på at være færdige med optagelserne i september 2022. Plakaten kan ses her:

Kommentarer

"Extant Fury": Kommende dansk sci-fi-thriller læner sig op ad "Mad Max", se plakaten her!

  • 1

    Åh nej, endnu en Hollywood/Tarantino wannabe dansk filminstruktør. Bevares, jeg har da set hans tidligere værker, men har ikke været imponeret, på trods af en snert af underholdningsværdi i dem. Ellers virker de ret amatøragtige.

    Kunne han dog bare have brugt en dansk titel, nu hvor der med sandsynlighed tales dansk i den, i stedet for nærmest at tyvstjæle fra store Hollywood film. I dette tilfælde: Mad Max. Ved godt at der i nyheden, ikke lægges skjul på at han er inspireret af Mad Max, men det er alligevel ved at være trættende at danske film-magere ikke kan lave helt deres egen stil, og istedet fremstår uoriginale, når de tydeligvis låner fra andre.

    Ryder66629-11-21 15:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen