FØRSTE BILLEDE FRA "BOURNE 5"-OPTAGELSERNE

Produceren Frank Marshall har på sin Twitter-profil offentliggjort det første billede fra optagelserne til den kommende 5. Bourne-film, der endnu er uden titel. Billedet viser Matt Damon, der har smidt trøjen og tilsyneladende gør sig klar til slåskamp.

Der er endnu ikke sluppet mange detaljer ud om filmen, der udover Damon har Julia Stiles tilbage på rollelisten. Desuden vil man kunne finde Tommy Lee Jones og Vincent Cassell i filmen, som instrueres af Paul Greengrass ("Bourne Supremacy", "Bourne Ultimatum").

Der kan sandsynligvis forventes masser af action og shaky cam, når "Bourne 5" rammer biograferne i sommeren 2016.

Kommentarer

FØRSTE BILLEDE FRA "BOURNE 5"-OPTAGELSERNE

 • 0

  Det skal nok blive fedt, nu hvor både Matt Damon og Greengrass er ombord. Bring it on!

  Hvad siger Johan? "Best movie of all time in the history of time, the universe and everything"?

  El vez 9-09-15 21:46

 • ★★★★0

  The Grass is always green'er on the other side.Yeps glæder mig big time!

  Elwood 9-09-15 22:45

 • ★★★★0

  "Today's scene would be a good opportunity for me to take my shirt off."

  Lars! 9-09-15 23:41

 • ★★0

  Hvor er det billede?

  BN10-09-15 09:28

 • ★★0

  Nå, fandt det. Nyheden gemmer sig på side 2 under Home, som jeg på grund af overskriften "Anmeldelser" troede kun indeholdt Anmeldelser.

  BN10-09-15 09:53

 • ★★0

  Den er i hvert fald på to-watch listen - Bourne filmene er bare top klasse.

  De er underligt nok blevet vores adventskalender, vi ser dem lige alle 3 op til jul, en hver søndag. Legacy glemmer vi pænt, selvom vi begge egentlig godt kan lide Jeremy Renner

  Tiany10-09-15 13:57

 • ★★★★0

  Jeg er klart med på endnu en Bourne film fra det gamle hold selvom jeg er spændt på i hvilken retninger vil gå. Ultimatum afsluttede jo tingene fint. 

  Bourne Legacy kan rende mig. 

  Babo11-09-15 13:02

 • ★★★★2

  Haha, of course Kim! :-D (aka. El Vez) Har netop set en bitte video, hvor Damon bekræfter, at Greengrass er bag kameraet. Eftersom der ikke rigtig har været nogen officiel pressemeddelelse om Greengrass' involvering (og fordi han stadig ikke selv har udtalt sig officielt om sagen, såvidt jeg er bekendt), så har jeg simpelthen ikke turdet håbe på, at projektet blev en realitet, før nu. Men for pokker altså... Star Trek Beyond OG Bourne 5 (selvom jeg nærmest er fristet til at betegne den som "Bourne 4", da jeg kun kan forestille mig, at "Legacy" vil blive ignoreret - ikke fordi den var decideret dårlig, men fordi jeg tror, at Damon og Greengrass fokuserer helt og holdent på at fortsætte ud ad deres egen, langt mere interessante tangent)... Vildt at filmhistoriens to største genistreger NOGENSINDE udkommer samme år!

  The Insider12-09-15 23:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen