Få det første smugkig på ambitiøs dansk Star Wars-fanfilm

Holdet bag filmen har startet en crowdfunding-kampagne for at realisere "The Last Padawan 2".

I december forrige år udgav Rebel Pictures, ledet af Jesper Tønnes, Star Wars-kortfilmen "The Last Padawan – A Short Star Wars Story". Filmen – der på YouTube har fået over 1,3 mio. visninger – følger en ung Jedi, som efter at have mistet sin mester leder efter sin plads i verden. Padawnen er på jagt efter hellige Kyberkrystaller, som kan sikre Jedi Ordenens fremtid, men han er alene, utrænet og jagtet af Imperiet og dets nådesløse Inquisitors.

For filmskaberne bag projektet blev den første film startskuddet til en rejse ind i, hvad det reelt vil sige at lave medrivende og effektfyldte adventure-film. Den første film var et forsøg på at se, hvad der var muligt at opnå med de få midler, de havde til rådighed. Holdet lærte efter eget udsagn utroligt meget og er nu klar til at kaste sig over en langt større produktion med deres næste film i sagaen: "The Last Padawan 2"!

Derfor har de startet en crowdfunding-kampagne på Indiegogo med et mål på 20.000 dollars, og som backer har man mulighed for at få fingre i alt fra signerede plakater til producer-credits.

For at fremvise mulighederne og ambitionsniveauet omkring efterfølgeren har holdet bag filmen været et smut på Rømø og skudt en crowdfunding-trailer til projektet, som udover masser af Star Wars-action også byder på interessante kig bag optagelserne og effekt-arbejdet. Traileren kan ses herunder.

Skulle man have yderligere interesse i projektet kan man følge det på instagram @rebelpictures1 #lastpadawanfilm og på deres Facebook-side. Her bliver der også udgivet en masse "Bag om filmen"-materiale og bragt nyheder om tilblivelsen af "The Last Padawan 2".

Projektet er støttet af Kulturregion Vadehavet.

Kommentarer

Få det første smugkig på ambitiøs dansk Star Wars-fanfilm

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen