Få første glimt af Jared Leto som vampyren Morbius

Marvels blodtørstige antihelt bryder igennem med sin egen film til sommer.

Blade er ikke Marvels eneste blodsuger. Vampyren Morbius – eller Morbius the Living Vampire, som han også kaldes – startede oprindeligt som en af Spider-Mans fjender, men fik også liv i sin egen serie, hvor han stillede sin blodtørst ved at nedlægge bad guys og drikke deres blod. 

Nu er Morbius så på vej til det store lærred, hvor titelrollen spilles af ingen ringere end Jared Leto, og filmen produceres af Sony Pictures, der også stod bag "Venom".

Selvom produktionen har været i gang længe, og rygtebørsen har kørt derudad, har det været småt med oplysninger om filmen, men en trailer skulle være lige på trapperne, og nu er det første glimt af Jared Leto som blodsugeren også landet på nettet. 

Billedet blev offentliggjort på Twitter, og det lægger sig ganske tæt op ad illustrationerne fra tegneserien. Det er selvfølgelig svært at vurdere ud fra et enkelt billede, så det skal blive spændende at se mere, når traileren lander.

Ligeledes skal det blive interessant at se, om Sony Pictures får mere held med "Morbius", end de gjorde med "Venom", som blev sablet ned af kritikerne.

"Morbius" bider sig ind i de danske biografer 30. juli 2020. Første billede af Jared Letos forvandling kan ses her:

Kommentarer

Få første glimt af Jared Leto som vampyren Morbius

  • ★★★★0

    Husker karakteren fra Spider-Man tv-serien de sendte på TV2. Men jeg ved ikke om verden har brug for film baseret på ham. Sony prøver at bruge hvad de har, selvfølgelig. 

    Lars!12-01-20 20:51

  • ★★★★★★0

    Verden har vel teknisk set ikke brug for film overhovedet. :)

    Zero Cool12-01-20 21:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen