Fan-favorit fra "Star Wars: Rebels" svinger lyssværdet i "Ahsoka"

Jedi-ridderen Ezra Bridger dukker for første gang op i kød og blod i serien om Anakin Skywalkers lærling.

Der har længe floreret rygter om, at den unge jedi-lærling Ezra Bridger fra animationsserien "Star Wars: Rebels" vil dukke op i den kommende "Star Wars"-serie "Ahsoka".

Nu er det kommet frem, at rollen som Bridger i kød og blod skal spilles af Eman Esfandi ("King Richard"). Han slutter sig dermed til Rosario Dawson, der vender tilbage i den titulære hovedrolle som Anakin Skywalkers tidligere lærling, Ahsoka Tano, der altså nu får sin helt egen live-action-serie.

Se også: Oprørerne slår igen i ny stemningsmættet trailer til "Star Wars"-serien "Andor"

Dawson optrådte første gang i rollen som jedi-ridderen Ahsoka i 2. sæson af "The Mandalorian". Sidst vi så hende, drog den ivrige jedi på en mission for at opspore den karismatiske, om end ondsindede Grand Admiral Thrawn, der i "Star Wars: Rebels" forsvandt med netop Ezra Bridger.

Der er dermed lagt i kakkelovnen til en storstilet jagt på to af den fjerne galakses helt store fan-favoritter, og vi håber naturligvis, at Thrawn skal spilles af vores egen Lars Mikkelsen. Mikkelsen lagde nemlig original stemme til den blåhudede leder i "Star Wars: Rebels".

"Ahsoka" får premiere på Disney+ engang i 2023.

Kommentarer

Fan-favorit fra "Star Wars: Rebels" svinger lyssværdet i "Ahsoka"

  • 0

    Andet ville heller ikke give mening... Glæder mig.

    Jeffe12-09-22 08:56

  • 0

    Jeg ved ikke om jeg vil kalde ham en fan-favorit. Jeg synes bedre om Kanan, Hera og Sabine, men som det var tilfældet med Ahsoka Tano, så voksede han gennem serien.

    Udseendemæssigt ser det ud til de har ramt det rimelig godt med Eman Esfandi. Vi mangler dog stadigvæk Grand Admiral Mitth'raw'nuruodu. 

    KOM SÅ LARS MIKKELSEN!!!

    Johnny4212-09-22 15:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen