"Fantastic Beasts"-skuespiller: Filmene bygger op til en kæmpe krig

Filmene baseret på J.K. Rowlings fantasy-univers vil snart kulminere i et brag af en konflikt.

Ligesom mange andre kommende film er den tredje "Fantastic Beasts"-film (på dansk: "Fantastiske skabninger") sat i bero på grund af coronavirussens udbrud.

Ligesom forgængerne foregår filmen i samme univers som "Harry Potter"-sagaen, og vi følger bl.a. en ung Albus Dumbledore og den magiske zoolog Newt Scamander, der kæmper mod den grufulde troldmand Gellert Grindelwald og hans tropper.

En af franchisens faste skuespillere, Dan Fogler, som i filmene spiller Scamanders sjove sidekick Jacob Kowalski, har hjemmefra talt med Syfy Wire om seriens næste, unavngivne kapitel, og fans har åbenbart store ting i vente:

"Vi bygger op til en kæmpe krig, der udspiller sig samtidig med 2. verdenskrig, så som I nok kan forestille jer, kommer der nogle kæmpe kampscener."

Læs også: Harry Potter skal redde Kinas biografer

Seriens seneste film, 2018's "Fantastiske skabninger: Grindelwalds forbrydelser", skuffede ved billetlugerne og fik en del hug af kritikerne. Fans vil derfor sikkert sætte pris på Foglers beskrivelse af 3'erens manuskript, som J.K. Rowling skriver sammen med Steve Kloves, der skrev drejebøgerne til alle otte "Harry Potter"-film undtagen "Harry Potter and the Order of the Phoenix":

"Jeg har læst manuskriptet, og karakterudviklingen er virkelig skøn, og filmen minder meget om den første, hvilket er herligt."

Den tredje "Fantastic Beasts"-film udkommer efter planen i november 2021.

Kommentarer

"Fantastic Beasts"-skuespiller: Filmene bygger op til en kæmpe krig

 • 1

  Ikke for noget, men hvem f''' giver en skid for den her serie ?

  J.K. Rowling giver ikke en skid for det, for hun skriver det bare om, hvis hun ikke kan lide det hun allerede har skabt, så hvorfor skal jeg give en fis for det ? 

  Så den første i bio, ikke nogen dårlig film, men hvorfor den titel ?

  Nummer 2 så jeg på dvd, kæft en gang "dogshit" af den værste skuffe. Kunne virkelig godt lide Harry Potter bøgerne og så siger hun "bare ærgeligt Sonny boy".

  Tak for nu, håber i nød denne spoiler frie rant :)

  eatit30-03-20 16:21

 • ★★★★★0

  Jeg glædede mig faktisk til 2'eren, men da alle så kunne rapportere at den havde omtrent de samme problemer som 1'eren, bare i endnu værre grad, så mistede jeg lysten og har ikke set den. Synd. 

  Lars!30-03-20 18:27

 • ★★★★★★0

  Jeg glædede mig faktisk til 2'eren, men da alle så kunne rapportere at den havde omtrent de samme problemer som 1'eren, bare i endnu værre grad, så mistede jeg lysten og har ikke set den. Synd. 

  Du er ikke gået glip af det helt store - visuelt flot, men alt for lidt historie.

  Wayne30-03-20 22:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen