"Fantastic Four" kunne have lignet "Saving Private Ryan"

20th Century Fox' "Fantastic Four"-reboot fra 2015 er historien om filmen, den aldrig blev til. Filmens hårdt prøvede instruktør, Josh Trank, har tidligere fortalt, at der findes en mørkere og mere personlig vision. Nu er det så manuskriptforfatteren Jeremy Slaters tur til at løfte lidt af sløret for en masse ideer – der altså ikke endte i den færdige film.

Slater fortæller, at det i de tidlige udkast til manuskriptet var intentionen at have "en 'Saving Private Ryan'-agtig finale, hvor vores helte skulle op imod en hær af Doombots i det krigshærgede Latveria". Der havde også optrådt monstre og aliens, Fantastic-bilen samt en sød, lille BB-8-lignende robot, og filmen ville have inkluderet en post credit-teaser med Galactus og Silver Surfer, der destruerer planeter.

Intet af ovennævnte kom med i det færdige manuskript, da det ifølge Jeremy Slater ville være blevet "vanvittig, vanvittig dyrt." Det er samtidig kendt, at Slater og Josh Trank havde to vidt forskellige tilgange til filmens tone og ikke kom godt ud af det med hinanden.

Den omtalte ekstra scene med to af Fantastic Four og Marvel-universets største modstandere, Galaktus og Silver Surfer, vidner om, hvor en eventuel 2'er ville have bevæget sig hen. Det er dog et projekt, man nok skal se langt efter, på trods af at Mr. Fantastic alias Miles Tellers udtrykte sig positivt om en fortsættelse for nogle dage siden.

Kommentarer

"Fantastic Four" kunne have lignet "Saving Private Ryan"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen