Fantasy-klassikeren "Willow" får måske en fortsættelse på Disney+

Ron Howard, der instruerede originalen, forhandler med Disney om at skabe en "Willow"-serie til den nye streaming-tjeneste.

Rygterne om en opfølger til fantasy-kultklassikeren "Willow" fra 1988 har floreret i årevis, men nu tyder meget på, at en fortsættelse er rykket betydeligt nærmere.

Ron Howard, der stod bag kameraet på den originale film, er nemlig i forhandlinger med House of Mouse om at lave en fortsættelse i serieform til Disneys kommende streamingtjeneste, Disney+. Det samme er manuskriptforfatteren Jonathan Kasdan, der sammen med Howard angiveligt skal udvikle efterfølgeren. 

Kasdan og Howard har tidligere samarbejdet på "Solo: A Star Wars Story" som hhv. manuskriptforfatter og instruktør, og det var faktisk Star Wars-skaberen himself, George Lucas, der i sin tid skabte historien om den godmodige Willow med de magiske kræfter.

WARWICK DAVIS VENDER TILBAGE

Skuespilleren Warwick Davis, som gav den i titelrollen i den oprindelige film, vender angiveligt også tilbage i det nye projekt, hvortil Ron Howard udtaler: "Warwick er så cool og så god, og han er sådan en glimrende skuespiller, og jeg håber virkelig, vi får chancen for at se den modne Willow i aktion."

Tilbage er blot at håbe på, at de nye eventyr om dværgen Willow Ufgood rent faktisk bliver en realitet denne gang...

Kommentarer

Fantasy-klassikeren "Willow" får måske en fortsættelse på Disney+

 • ★★★★1

  Fint! Nu vi er i gang...

  Gasivodo 3-05-19 04:25

 • ★★0

  Whoop Whoop! I am on!!!

  Elora Danan must survive. She must fulfill her destiny and bring about the downfall of Queen Bavmorda. Her powers are growing like an evil plague. Unless she is stopped, Bavmorda will control the lives of your village, your children, everyone. All creatures of good heart need your help, Willow. The choice is yours.

  MadMartigan 3-05-19 07:20

 • 0

  Holder Willow egentligt i dag?

  Kalle Ferm 4-05-19 07:12

 • ★★★★★★0

  Holder Willow egentligt i dag?

  Kommer nok an på hvor meget man synes den skal holde, for at mene den holder. Jeg ratede den 3 karakterer lavere på 10 skalaen sidst jeg så den, for nogle år siden, end jeg ville have gjort dengang den kom frem. En lille sjat nostalgi hjælper nok også lidt på om oplevelsen holder. 

  T. Nielsen 4-05-19 07:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen