"Far til fire" får nye ansigter igen-igen

Efter anden film i den fjerde udgave af "Far til fire"-filmfranchisen, "Far til fires vilde ferie", starter den populære danske familiefilmsføljeton nu igen-igen forfra med nyt blod i "Far til fire – på toppen". I det, der bliver den intet mindre end 18. film om den velkendte familie, overtager Martin Brygmann og Thomas Bo Larsen rollerne som hhv. Far og Onkel Anders.

Foruden det nye hold skuespillere har "Far til fire – på toppen" ifølge producerne moderniseret karaktererne, sådan at skuespillerne har fået lov til at sætte deres eget personlige præg på karakterudviklingen.

Traditionen tro følger vi Far, hans fire børn og Onkel Anders. Far lider af højdeskræk, så for at han ikke skal takke nej til et nyt, vigtigt arbejde på 27. etage, tager familien til Norge i håbet om at få kureret problemet. Uheldigvis agter Fars kvindelige konkurrent til jobbet, der også er på vej til Norge, at sætte en kæp i hjulet for familien.

"Far til Fire – på toppen" instrueres af Martin Miehe-Renard ("MGP missionen"). Rollen som Lille Per spilles af Elton Rokahaim Møller, Mie af Laura Lavigne Bie-Olsen, Ole af Mingus Hellemann Hassing, Søs af Coco Hjardemaal og Louise af Anne Sofie Espersen.

Kommentarer

"Far til fire" får nye ansigter igen-igen

 • ★★★★0

  De kunne lige så godt gå all out, og lade en kvinde spille Onkel Anders... Thomas Bo Larsen, for helvede da.

  David Lund15-08-16 21:05

 • ★★0

  STOP NUU!!

  For Satan hvor ser det Cast hæslig ud.

  Vil brugerne på Moovy der har børn, Love os ikke at lade dem se den her far til fire film, så hellere se Niels Olsen som farmand, hvis de gamle er for gammel dags.

  MOVIE100015-08-16 23:11

 • ★★★★0

  18. film alligevel? wow. 

  Lars!15-08-16 23:21

 • ★★★★0

  Jeg lover, MOVIE1000, jeg lover...

  David Lund16-08-16 06:36

 • ★★★★0

  Haha, se, Far har ikke bukser på! :D 

  ... 

  Lars!16-08-16 13:22

 • ★★0

  Det vel lidt ligesom mange af de her Hollywood produktioner. Så længe folk valfartes for at se dem på trods af dårlige anmeldelser, så bliver de jo ved med at lave flere. Når branchen er presset, så kaster man penge efter sikre investeringer, istedet for at lave noget nyskabende der kan udvikle mediet.

  Personligt syntes jeg det er synd for filmkunsten, at det nærmest er blevet monopoliseret med de her store Hollywood produktioner med gigantiske reklamebudgetter.

  Aranyhajú Nyárszépe16-08-16 14:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen