"Fast & Furious 10" bliver måske delt op i to film

Øh... kommer den sidste film så til at hedde "Fast & Furious 10: Del 2" eller bare "Fast & Furious 11"?

Forleden udkom traileren til "Fast & Furious 9", som angiveligt bliver det næstsidste kapitel i den sejlivede, succesfulde actionfilm-franchise.

Men i et nyt interview med det engelske filmmagasin Total Film lægger seriens store stjerne og hovedproducer, Vin Diesel, op til, at "Fast & Furious 10" faktisk bliver delt op i to separate film:

"Jeg begyndte på at planlægge 'Fast 10', før vi begyndte på at filme 'Fast 9'. I allerhøjeste grad. Universet er så robust og spækket med store talenter og stærke historier, at det giver god mening at lave spin-offs, og det kommer vi helt sikkert til at lave.

"Hvis del 1 og del 2 af 'Fast 10' bliver afrundingen, så ville det være fint, hvis denne fiktive verden fortsatte i flere generationer endnu."

Netop en "Fast & Furious"-spin-off med kvindelige helte i front er i støbeskeen, og en fortsættelse til "Fast & Furious: Hobbs & Shaw" med Dwayne Johnson og Jason Statham er også på tegnebrættet.

Uanset hvad der sker, så kan fans i det mindste glæde sig til at se Diesel og Co. i "Fast & Furious 9", som kører ind i de danske biografer den 20. maj i år.

Kommentarer

"Fast & Furious 10" bliver måske delt op i to film

 • ★★★★1

  Because of course it is, Cipher er jo så fantastisk en skurk, men så vil jeg dælme også ha min Spacetrip til sidst.

  Elwood 6-02-20 22:15

 • ★★0

  Mon ikke det bliver til en tidsrejse film. Hvor de så skal ræse mod deres yngre jeg.

  MOVIE1000 6-02-20 22:57

 • 0

  Mon ikke det bliver til en tidsrejse film. Hvor de så skal ræse mod deres yngre jeg.

  Sikkert, Mcfly...

  Ronni Pedersen 9-02-20 12:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen