"Fast & Furious 10" har fået en premieredato

I 2023 ruller Vin Diesel og Co. atter ind i alverdens biografsale.

Efter en coronaforskyldt udskydelse (ja, faktisk flere af slagsen) fik "Fast & Furious 9" omsider biografpremiere i juni, og filmen er blevet en af de få store, globale biografsucceser under den igangværende pandemi – i skrivende stund har filmen indtjent lige godt 700 mio. dollars på verdensplan.

Derfor er Universal Pictures naturligvis interesserede i at lave de to næste "Fast & Furious"-film, som angiveligt runder franchisens centrale fortælling af. Det er dog stadig planen at producere flere spin-offs i de kommende år.

Efter planen bliver "Fast & Furious 10" og "Fast & Furious 11" optaget samtidigt, og instruktøren Justin Lin ("Star Trek Beyond") og hans stjernespækkede skuespillertrup satser på at tage hul på optagelserne i januar 2022. Og nu ved vi omsider, hvornår "Fast & Furious 10" trækker i håndbremsen og parkerer i biffen.

Læs også: Dwayne Johnson er færdig med "Fast & Furious"-franchisen

Deadline har talt med Universal Pictures og bekræftet, at "Fast & Furious 10" lander i de amerikanske biografer den 7. april 2023. Det er sandsynligt, at filmen udkommer cirka samtidigt i de danske biografsale.

Vi ved endnu ikke noget om plottet i de kommende fortsættelser, men det er tilsyneladende sikkert og vist, at Dwayne 'The Rock' Johnson ikke tropper op i dem. Måske skal Diesel og hans fartglade venner slås med dinosaurer denne gang?

Vi ved heller ikke, om danske Thue Ersted Rasmussen, som spillede skurk i "Fast & Furious 9", også vender tilbage i de kommende film. Herunder kan I se Moovy TV's interview med Rasmussen om hans hæsblæsende Hollywood-eventyr:

Kommentarer

"Fast & Furious 10" har fået en premieredato

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen