"Fast & Furious: Hobbs & Shaw 2" er på vej

Dwayne Johnson bekræfter, at en fortsættelse til sidste års "Fast & Furious"-spin-off er i støbeskeen.

I flere af de forgangne "Fast & Furious"-film spillede Dwayne Johnson og Jason Statham henholdsvis elitebetjenten Luke Hobbs og ekssoldaten Deckard Shaw, og takket være d'herrers gode kemi i "Fast & Furious 8" fik de sidste år deres egen spin-off: "Fast & Furious: Hobbs & Shaw".

Filmen klarede sig godt ved billetlugerne (om end ikke nær så godt som de seneste "Fast & Furious"-film) og indtjente knap 760 mio. dollars på verdensplan.

Derfor har der længe været snak om en potentiel fortsættelse, som måske endda vil bygge op til "Fast & Furious 10", som angiveligt bliver franchisens sidste kapitel. "Fast & Furious 9" blev for nylig udskudt til 2021 på grund af coronavirussens udbrud.

Læs også: Vin Diesel: "Fast & Furious 7" har filmhistoriens allerbedste scene

Og nu bekræfter Johnson i et interview over Instagram, at endnu en film med Hobbs og Shaw er på trapperne:

"Vi er i gang med arbejdet på den næste film om Hobbs og Shaw, og jeg er ret begejstret allerede. Vi skal bare i gang med det kreative arbejde og finde ud af, hvilken retning vi skal gå i."

Ud over "Fast & Furious 9", "Fast & Furious 10" og "Fast & Furious: Hobbs & Shaw 2" er der også en "Fast & Furious"-tegnefilmsserie på vej, som formentlig lander på Netflix senere i år.

Kommentarer

"Fast & Furious: Hobbs & Shaw 2" er på vej

 • ★★★★★★0

  Det mest sjove ved både Hobbs & Shaw og FF generelt, er den måde man håner tyngdeloven på :-)

  Wayne31-03-20 00:01

 • ★★★★0

  er den måde man håner tyngdeloven på

  Hvilken ?

  Elwood31-03-20 00:04

 • ★★★★★★0

  Hvilken ?

  DET var sjovt ;-)

  Wayne31-03-20 00:08

 • ★★★★2

  Der ikke meget som kan redden den, men en normal 3. akts struktur ville være en go start :)

  Filmen var ikke go, men den nærmest xtra fill 4. act som det føltes som hvor The Rock lige vil tage på en charterferie, for lige at slå fast det handler også om Family i den her spinoff serie, var så weird.

  Ku egentlig godt li ide'en med de to samme som et umage par, de var mægtig underholdende i Furious filmene, men det holdt bare ikke til en hel spillefilms længde og så blir skurken i den næste jo bare rigtig yeeee fordi hun var jo så god i Furious filmen...

  Og nej Wayne her kan dit argument med at tage filmen som det den er altså ikke bruges, den film var bad, de ku ikke holde en hel spillefilm igennem :)


  Elwood31-03-20 00:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen