"Fast & Furious"-instruktør i kikkerten til ny "Men in Black"

F. Gary Gray, der også stod bag "Straight Outta Compton", skal tage "MIB"-franchisen i en ny retning.

Sony har længe forsøgt at få deres "Men in Black"-filmserie op i gear igen, efter det seneste kapitel ramte lærredet tilbage i 2012. Der har været snak om crossover-idéer med "21 Jump Street"-franchisen, men nu skulle det være sikkert, at man fortsætter de kulørte sci-fi-fortællinger med en ny spin-off-film.

Her har man sikret sig instruktør F. Gary Gray til at styre tøjlerne på projektet. Grays instruktørkarriere går tilbage til midten af 90'erne, hvor han med sin spillefilmsdebut stod bag komedien "Friday". Senere gav han os bl.a. "Forhandleren" og genindspilningen af "The Italian Job", inden han i 2015 bragede tilbage med den biografiske gangsterrap-fortælling "Straight Outta Compton", som blev et stort hit og ligeledes høstede roser fra både kritikere og fans. Sidste år var filmmageren aktuel med en ny, toptunet affære – han svingede nemlig taktstokken på "Fast & Furious 8", som indtjente over 1,2 mia. dollars på verdensplan.

Da Grays "Men in Black"-projekt er en spin-off-film, forventes det, at historien foregår i samme kontinuitet og verden som den oprindelige trilogi, men uden at der bliver båret andet end selve konceptet med videre. Science fiction-komedien vil beskæftige sig med nye agenter, der skal forsøge at redde galaksen fra slemme rumuhyrer, og det betyder samtidig, at frontfigurerne for serien indtil videre – stjernerne Will Smith og Tommy Lee Jones – ikke bliver en del af næste mission.

Den nye "MIB"-film skulle være et eventyr, der udspiller sig på en mere verdensomspændende scene end tidligere set i filmserien og sammenlignes med "Jurassic World" i måden, hvorpå den genstarter og videreudvikler franchisen. Makkerparret Matt Holloway og Art Marcum ("Iron Man", "Transformers: The Last Knight") har skrevet manuskriptet til projektet, som forventes at være i biograferne i maj 2019.

Kommentarer

"Fast & Furious"-instruktør i kikkerten til ny "Men in Black"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen