Filmen om skabelsen af "den værste film nogensinde" er omsider ved at være færdig

Den er blevet kaldt "den værste film nogensinde" og "'Citizen Kane' inden for dårlige film" – Tommy Wiseaus forbløffende ringe trekantsdrama "The Room", som er blevet et globalt kultfænomen.

Skuespilleren Greg Sestero, der spillede en af filmens hovedroller, har tilmed skrevet en kritikerrost bog om filmens skabelse, "The Disaster Artist", som James Franco længe har været i gang med at filmatisere. I filmen spiller Franco selv den enigmatiske Wiseau, mens hans lillebror, Dave Franco, spiller Sestero.

Da Moovy TV sidste år interviewede Sestero, erfarede vi endda, at skuespilleren allerede har set Francos film, der oprindeligt havde titlen "The Masterpiece", men som ifølge Variety nu har samme titel som forlægget.

Men Franco var åbenbart ikke helt færdig med at finpudse det autentiske komediedrama, der omsider får premiere på næste måneds South by Southwest-filmfestival i en "næsten færdig" udgave.

Ud over Franco-brødrene medvirker også Seth Rogen, Josh Hutcherson, Ari Graynor, Jacki Weaver og Alison Brie i "The Disaster Artist". Både Sestero og Wiseau har angiveligt også små cameos i filmen.

Du kan se eller gense Moovy TV's videointerview med Greg "Mark" Sestero herunder:

Kommentarer

Filmen om skabelsen af "den værste film nogensinde" er omsider ved at være færdig

 • ★★★★★★1

  Jaaaah!

  Zero Cool 8-02-17 13:33

 • ★★★★★0

  Jaaaah!

  Can't. Frickin'. Wait!

  The Insider 8-02-17 13:37

 • ★★★★★★1

  Det kunne være ret spøjst, hvis filmen render med en Oscar, nu da den gode Wiseau var så opsat på at få en.

  Zero Cool 8-02-17 13:43

 • ★★★★★0

  Det kunne være ret spøjst, hvis filmen render med en Oscar, nu da den gode Wiseau var så opsat på at få en.

  Det ville da være en smuk afrunding på historien! Men Fast 8 snupper jo alle statuetterne næste år!

  Spøg til side... Jeg har det lidt, som om den her kan gå begge veje. Er Franco ikke lidt hit'n'miss som historiefortæller? Og hvis den går hen og bliver FOR fjollet og ikke får alle bogens nuancer med... Men ovenpå Sesteros bedømmelse er jeg alligevel positiv. Hvis den bare er halvt så god som bogen, kunne den sgu snildt blive en Oscar-kandidat, uden pis!

  The Insider 8-02-17 17:29

 • ★★★★★★1

  Det bliver i hvert fald svært at portrættere Wiseau, så han ikke fremstår som en komplet klaphat, men både en klaphat OG en person, man faktisk kan holde lidt af.

  Zero Cool 8-02-17 17:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen