"Five Nights at Freddy’s"-filmen har fundet sin instruktør

Den populære spilserie bliver langt om længe bragt til live på det store lærred.

Nu skulle den endelig være god nok. En filmatisering af spilserien "Five Nights at Freddy's" er på vej efter flere års uvished.

Igennem flere år har der floreret rygter om en "Five Nights at Freddy's"-film, og lige så mange gange er udviklingen gået i stå igen, så fans af spilserien har efterhånden lært at tage filmrygterne med et gran salt.

Tidligere i år blev det dog slået fast af Jason Blum fra Blumhouse Productions, at der stadig var en "Five Nights at Freddy's"-film på tegnebrættet, og nu tyder det så på, at produktionen for alvor tager fart.

Se også: "Winnie the Pooh: Blood and Honey"-trailer – sådan har du aldrig set Peter Plys før!

Instruktørstolen er blevet besat af Emma Tammi, der tidligere har stået bag et par afsnit at antologiserien "Into the Dark" samt gyserfilmen "The Wind". Derudover vil Jim Henson's Creature Shop stå for at bringe de blodtørstige bamser til live.

"Five Nights at Freddy's" udspiller sig efter lukketid på Freddy Fazbear's Pizzeria – en "børnevenlig" restaurant i stil med Chuck E. Cheese. Dog med den lille hage, at stedets mange animatronics vågner op til dåd efter mørkets frembrud.

Filmen forventes at gå i produktionen tidligt i 2023 og produceres i samarbejde med Blumhouse Productions og spillets skaber, Scott Cawthon.

Kommentarer

"Five Nights at Freddy’s"-filmen har fundet sin instruktør

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen