"Flaskepost fra P" går som varmt brød internationalt

Der var i går biografpremiere i 132 danske biografer på Zentropas længe ventede Afdeling Q-thriller "Flaskepost fra P", og Zentropa kan i dag fortælle, at der også i den store udland bliver vist stor interesse for filmen.

TrustNordisk har længe været i gang med at sælge filmen internationalt, og allerede nu er "Flaskepost fra P" solgt til visning i 64 lande over hele verden. Det er store filmnationer som USA, Canada, Frankrig, Spanien, Tyskland, Rusland og Kina, der har købt visningsretten, men også så geografisk forskellige nationer som Polen, Kasakhstan, Mali, Burundi og Bahamas vil følge Carl Mørck og Assad i deres kamp for at finde to bortførte børn.

Samtidig forhandles der fortsat med en lang række territorier, som potentielt vil bringe det samlede internationale salg op på omkring 100 forskellige lande.

I filmen forsvinder søskendeparret Samuel og Magdalena, som er opvokset i en religiøs menighed i Danmark. Og på Københavns Politigård dukker en otte år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab. Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) og Assad (Fares Fares) finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager, og det lykkes dem at grave sig ind i det religiøse samfund og komme på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig.

Kommentarer

"Flaskepost fra P" går som varmt brød internationalt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen