"Flugten fra hønsegården 2" og ny "Walter og Trofast"-film på vej til Netflix

Så er der æg-stra godt nyt til fans af Aardmans charmerende og hyleskægge stop-motion-perler.

Hæderkronede Aardman Animations har hele to nye animationsfilm på vej til Netflix. Det drejer sig ovenikøbet om fortsættelser inden for to af studiets mest elskede og populære universer.

Der er nemlig tale om en efterfølger til "Flugten fra hønsegården", der får originaltitlen "Chicken Run: Dawn of the Nugget", samt en endnu unavngiven "Walter og Trofast"-film.

I "Flugten fra hønsegården"-fortsættelsen har Ginger og Rocky fået pigen Molly, men idyllen forstyrres af en ny trussel, der endnu en gang tvinger det uheldige hønseslæng ud på et "Mission: Impossible"-agtigt eventyr.

Læs også: Selskabet bag "Walter og Trofast" arbejder på gigantisk videospil

I den nye film i "Walter og Trofast"-franchisen bliver Walters stumme, men kløgtige hund Trofast bekymret over sin ejers over-afhængighed af de finurlige opfindelser, som hjælper ham i hverdagen. Ikke mindst da den oste-elskende Walter opfinder en smart havenisse, der udvikler sin egen vilje for til sidst at komme ud af kontrol.

Det bliver nu op til den snu Trofast at redde dagen, hvis Walter skal gøre sig forhåbninger om nogensinde at kunne opfinde noget igen.

"Flugten fra hønsegården 2" lander efter planen på Netflix engang i 2023, mens "Walter og Trofast"-eventyret først udkommer på streamingtjenesten i julen 2024.

Kommentarer

"Flugten fra hønsegården 2" og ny "Walter og Trofast"-film på vej til Netflix

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen