"Flugten fra hønsegården 2" på vej til Netflix

Fortsættelsen til en af Aardman Animations´ mest charmerende stop-motion-perler har været 20 år undervejs.

Så er der æg-stra godt nyt til fans af animerede stop-motion-film som "Walter og Trofast – Det store grøntsagskup" og "Hulemanden Sten".

Hæderkronede Aardman Animations' måske bedste film, "Flugten fra hønsegården", får nemlig en fortsættelse, hvor de elskelige fjerkræ fra originalen vender tilbage.

Den første film omhandlede en flok fortvivlede høns' forsøg på at undslippe deres KZ-agtige tilværelse bag lås og slå hos et umage par med udsigten til den visse død som eneste umiddelbare "flugtvej". Skæbnen ville det dog anderledes i eventyret, som bød på et hav af opfindsomme og hylemorsomme optrin.

I "Flugten fra hønsegården 2" har parret Ginger og Rocky fået pigen Molly, men idyllen forstyrres af en ny trussel, der endnu en gang tvinger det uheldige hønse-slæng ud på et "Mission: Impossible"-agtigt eventyr.

Sam Fell, der også har instrueret "Skyllet væk" fra selvsamme Aardman-studie, tager plads i instruktørstolen, imens Karey Kirkpatrick ("Smallfoot") leverer filmens manuskript sammen med Aardman-legenden Nick Park.

Produktionen forventes at påbegynde i løbet af 2021, og filmen får premiere på Netflix.

Kommentarer

"Flugten fra hønsegården 2" på vej til Netflix

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen