Første billede af Jason Momoa i "Aquaman 2"

Den muskuløse "Game of Thrones"-stjerne dykker snart ned i dybet igen i "Aquaman and the Lost Kingdom" – og tilmed i en helt ny dragt.

Selvom tegneseriefiguren ikke ligefrem er lige så kendt og populær som Superman, Batman eller Wonder Woman, blev James Wans "Aquaman" om DC-superhelten af samme navn alligevel en kæmpe, verdensomspændende succes tilbage i 2018, som indtjente cirka 1,15 mia. dollars på verdensplan.

DC og Warner Bros. gav derfor grønt lys til produktionen af både "Aquaman 2" og en spin-off ved navn "The Trench". Sidstnævnte projekt er dog blevet skrinlagt igen, men optagelserne er altså i fuld gang på "Aquaman"-fortsættelsen, som har fået titlen "Aquaman and the Lost Kingdom".

Læs også: Pilou Asbæk skal angiveligt på undervandseventyr i "Aquaman 2"

Og på Instagram har James Wan netop delt det første kig på Jason Momoa ("Game of Thrones") i den nye "Aquaman"-film i form af to billeder, som kan ses herunder, hvor det ene viser en helt ny, mørkere stealth-version af dragten.

Wan fortæller på det sociale medie, at den nye dragt er inspireret af Aquamans mere mørkeblå look fra 1980'ernes tegneserier.

Vi ved dog praktisk talt intet om plottet i den kommende blockbuster, men ud over Momoa vender både Amber Heard, Patrick Wilson, Temuera Morrison, Dolph Lundgren og Yahya Abdul-Mateen II tilbage foran kameraet. Her får de i øvrigt selskab af vores egen Pilou Asbæk i en fortsat ukendt rolle.

"Aquaman and the Lost Kingdom" dykker ned i biografmørket i december 2022.

Kommentarer

Første billede af Jason Momoa i "Aquaman 2"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen