Første billede af den indiske Forrest Gump i kommende Bollywood-remake!

Gad vide, hvordan man siger "run, Forrest, run!" på hindi?

I år fylder Robert Zemeckis' "Forrest Gump" 25 år. Filmen indtjente 678 mio. dollars på verdensplan og vandt hele seks Oscars. Og i Indien har man altså valgt at fejre filmens jubilæum ved at genindspille den.

Filmen hedder "Laal Singh Chaddha" og har Bollywood-stjernen Aamir Khan i hovedrollen som en småtbegavet, men sød mand, der har det med at dukke op de steder og på de tidspunkter, hvor verdenshistorien tager en mærkbar drejning – nøjagtig ligesom Tom Hanks' Gump i den oprindelige film.

Optagelserne til remaket er i fuld gang, og filmen spurter ind i de indiske biografer i december 2020. Filmselskabet Paramount, der producerede Zemeckis' "Forrest Gump", har også spyttet penge i den nye film.

Og faktisk har Bollywood nyfortolket film fra Hollywood i længere tid. Kærlighedsdramaet "The Fault in Our Stars" er på vej i en indisk version, og snart bliver musicalen "Begin Again" fra 2014, der oprindeligt havde Keira Knightley og Mark Ruffalo i hovedrollerne, også genindspillet i Asien.

En teaser til "Laal Singh Chaddha" udkom også for nylig, og ligesom introsekvensen i "Forrest Gump" byder den på en hvid, flyvende fjer. Og så antyder teaseren i øvrigt, at filmen kommer til at byde på sange. Vi ved dog intet med sikkerhed, for Bollywood er jo ligesom en æske chokolade: Man ved ikke, hvad man får!

(PS. I visse browsere kan teaseren kun ses direkte på YouTube via dette link).

Kommentarer

Første billede af den indiske Forrest Gump i kommende Bollywood-remake!

 • 0

  Få lige videoen til at virke på Chrome igen. Synes ikke Chrome hører unde "visse browsere", det er den da vist alt for udbredt til :)

  Men interessant drejning, at alt nu skal Bollywoodiseres, den havde jeg ikke set komme. Men spændende at se, hvad de får ud af det.

  Ronni Pedersen19-11-19 17:29

 • ★★★★1

  Få lige videoen til at virke på Chrome igen. Synes ikke Chrome hører unde "visse browsere", det er den da vist alt for udbredt til :)

  Det er ikke rigtig noget, vi kan gøre noget ved :)

  Rasmus Drews19-11-19 18:22

 • ★★★★0

  Jeg troede My Name Is Khan var Bollywoods version af Forrest Gump - og den er i øvrigt Gump overlegen. Ah well.

  David Lund19-11-19 22:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen