Første billeder af Christian Bale og Matt Damon i "Ford V Ferrari"

Benzin, biler og Bale...

James Mangolds kommende racer-film "Ford V Ferrari" har allerede genereret en hel del buzz, også selvom der endnu er et stykke vej til en reel premieredato, og mens vi stadig venter på en trailer. Men nu har nyhedsmediet Entertainment Weekly netop serveret et par smagsprøver i form af nyligt offentliggjorte billeder fra filmen.

"Ford V Ferrari" er historien om de to team-medlemmer Ken Miles og Carroll Shelby, der under Le Mans i 1966 arbejdede hårdt for at skabe en Ford-racer, der ville kunne slå Ferraris hold i det historiske 24-timers løb. Christian Bale spiller Ken Miles, og i rollen som Carroll Shelby finder vi Matt Damon.

James Mangold, der høstede masser af positiv omtale for sin superheltefilm "Logan", er både producer og instruktør på filmen. De første optagelser blev fremvist under dette års CinemaCon og fik en hel del positiv respons med på vejen.

"Ford V Ferrari" forventes at drøne ind i biograferne til november. Mens vi venter på traileren, kan de første billeder ses her:

Kommentarer

Første billeder af Christian Bale og Matt Damon i "Ford V Ferrari"

  • ★★★★0

    Ser altid frem til en Mangold film. Opfinder ikke den dybe tallerken, men virkelig dygtig filmmager, der fortæller en god historie godt. 

    Babo27-05-19 20:20

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen