Første billeder af Millie Bobby Brown som Sherlock Holmes´ søster

Elementært, min kære Eleven...

Helt tilbage i januar 2018 kunne vi berette, at "Stranger Things"-stjernen Millie Bobby Brown var blevet udset til at påtage sig rollen som ingen ringere end søsteren til mesterdetektiven Sherlock Holmes, og nu det endelig muligt at få de første kig på "Enola Holmes". Billederne fra filmen, der lander på Netflix senere på året, kan ses herunder.

Filmen er baseret på Nancy Springers ungdomsromaner om Enola Holmes og omhandler den 16-årige pige, som stikker af fra sin kostskole for at finde sin forsvundne mor (Helena Bonham Carter). Samtidig må hun forsøge at undslippe sine to storebrødre, Sherlock og Mycroft, der vil sende den unge Enola tilbage på kostskolen. Sherlock og Mycroft spilles af hhv. Henry Cavill og Sam Claflin.

Se også: "Rocketman"-instruktør skal lave "Sherlock Holmes 3"

Produktionen på "Enola Holmes" har ikke været uden problemer, idet arvingerne til Arthur Conan Doyle – der skabte Sherlock Holmes – har sagsøgt Netflix, da de mener, at filmen overtræder de oprindelige historiers ophavsret.

Der er ifølge Variety helt præcis tale om de ti sidste Sherlock Holmes-fortællinger, hvor ophavsretten gælder få år endnu, og hvori den legendariske detektiv fremstår som en varm og venlig herre – hvilket ikke just er det, der kendetegner ham fra de mest berømte fortællinger.

Kommentarer

Første billeder af Millie Bobby Brown som Sherlock Holmes´ søster

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen