Første dystre og foruroligende plakat til "Motorsavsmassakren"-reboot

Næste år bliver den blodige motorsav tændt på ny.

"The Texas Chain Saw Massacre" – eller "Motorsavsmassakren" på dansk – har siden 1974 affødt en lang række mindre vellykkede efterfølgere, spin-offs og remakes

Det vakte derfor positiv opsigt, da det kom frem, at instruktøren bag "Don’t Breathe" og "Evil Dead"-genindspilningen, Fede Alvarez, ville producere en ny motorsavsfilm, der både fungerer som reboot og en direkte opfølger til den originale slasher-klassiker.

Den første massakre fandt dog allerede sted bag kameraet, da de oprindelige instruktører, Andy og Ryan Tohill, for nylig blev fyret af Legendary, som tilmed skrottede de indledende optagelser.

Den forholdsvis uprøvede David Blue Garcia, som kun har indie-thrilleren "Tejano" på samvittigheden, blev hevet ind som erstatning, og nu synes projektet igen at være på skinner, hvilket filmens første og foruroligende plakat herunder vidner om.

Det er endnu uvist, om den nye film udkommer i biograferne, som VOD eller streaming, men uanset hvad, så får rebootet efter planen premiere engang i 2021.

Kommentarer

Første dystre og foruroligende plakat til "Motorsavsmassakren"-reboot

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen