Første festlige klip fra "Glass Onion: A Knives Out Mystery"

Mysteriet tager form i det første klip fra Rian Johnsons kommende krimifortsættelse.

For knap tre uger siden fik vi omsider den første trailer til Rian Johnsons "Glass Onion: A Knives Out Mystery", og nu har Netflix netop frigivet det første klip fra "Knives Out"-fortsættelsen, og det kan ses herunder.

Klippet præsenterer os for flere af filmens hovedpersoner, der alle modtager en gådefuld gave, som inviterer dem til en ø for at opklare et mord – som ikke er sket endnu.

Moovy TV talte i øvrigt med Johnson om det at jonglere med krimigenrens twists og gåder, da vi interviewede ham op til premieren på den første "Knives Out":

Se også: Moovy TV: "Knives Out"-interviews med Rian Johnson og Don Johnson!

"Glass Onion: A Knives Out Mystery" udspiller sig hovedsageligt på den førnævnte ø, som ejes af tech-milliardæren Miles Bron (Edward Norton). Og da en af Brons gæster vitterligt findes død, bliver den excentriske mesterdetektiv Benoit Blanc (Daniel Craig) tilkaldt for at løse endnu en kompleks mordgåde. 

Ud over Craig og Norton byder filmens stjernespækkede rolleliste på navne som Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr, Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson og Dave Bautista.

Flere af dem optræder i øvrigt i nedenstående klip, og hele filmen lander på Netflix den 23. december.

Kommentarer

Første festlige klip fra "Glass Onion: A Knives Out Mystery"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen