Første forsmag på Zack Snyders sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

Snyder har frigivet en appetitvækkende tegning, der giver os et smugkig på en hær af robotsoldater, der går amok i filmmagerens næste film.

Zack Snyder er blevet en af Netflix' nye kæledægger, efter at hans actionfyldte zombie-film, "Army of the Dead", fik historisk flotte seertal på streamingtjenesten.

Men før Snyder kaster sig over fortsættelsen – som for nylig blev døbt "Planet of the Dead" – så skal han først lave sci-fi-thrilleren "Rebel Moon", som Sofia Boutella ("Star Trek Beyond") for nylig blev hyret til at spille hovedrollen i.

Se også: Moovys EKSKLUSIVE Zack Snyder-interview (The Snyder Cut)

"Rebel Moon" udfolder sig i udkanten af Mælkevejen, hvor den tyranniske Balisarius angriber en fredfyldt koloni. En ung kvinde med en gådefuld fortid (Boutella) forsøger at sammensætte en hær af kampstærke krigere fra de nærtliggende planeter, som forhåbentlig kan besejre de onde kræfter.

Og nu har Zack Snyder netop frigivet lidt concept art fra sit kommende projekt, som giver os en idé om, hvordan nogle af disse onde kræfter kommer til at se ud i filmen.

Snyder udgav oprindeligt tegningen på det sociale medie VERO, og den kan også ses herunder. I sit opslag på platformen afslørede Snyder ydermere, at kameraerne begynder at rulle om et par måneder, så "Rebel Moon" udkommer formentlig sent i 2022 eller tidligt året efter.

Snyders manuskript til "Rebel Moon" er faktisk en omskrevet version af det manus, han i sin tid skrev til en ny "Star Wars"-film, som aldrig blev sat i produktion. Derudover er det tydeligt, at "Rebel Moon" er inspireret af Akira Kurosawas tidløse klassiker, "De syv samuraier", hvilket Snyder da også har anerkendt i tidligere interviews.

Husk i øvrigt at se Moovy TV's eksklusive video-interview med Snyder her. Det føromtalte concept art kan nærstuderes her:

Kommentarer

Første forsmag på Zack Snyders sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen