Første fulde kig på Jokeren i den nye udgave af "Justice League"

Jared Leto gentager rollen som den karismatiske superskurk i Zack Snyders omklippede udgave af det omdiskuterede superhelte-epos.

For få dage siden delte instruktøren Zack Snyder det første billede, der bekræfter Jokerens tilbagekomst i den kommende, udvidede udgave af "Justice League".

Nu har vi så via Vanity Fair fået det første fulde kig på den ikoniske superskurk, der igen portrætteres af Jared Leto – akkurat som i David Ayers "Suicide Squad" fra 2016.

Læs også: Officielt: "Zack Snyder´s Justice League" er R-rated

Du kan se billederne herunder, og som det fremgår, har klovneprinsen undergået en vis forvandling, siden vi sidst så ham i "Suicide Squad".

"Zack Snyder’s Justice League" byder på en hel del hidtil uset materiale fra de oprindelige filmoptagelser samt 4-5 minutters helt nyoptagede scener. Ud over Jokeren får vi flere nye karakterer at se – blandt andre Martian Manhunter og superskurken Darkseid

Den udvidede udgave bliver en cirka fire timer lang og R-rated maraton, der kan ses på HBO Nordic fra den 18. marts.

Kommentarer

Første fulde kig på Jokeren i den nye udgave af "Justice League"

  • 0

    Han ser godt nok betydelig anderledes og langt mere skræmmende ud, end den klovn vi så i Suicide Squad. Var sgu ellers lidt trist ved udsigten til Letos Joker i JL, men med så markant anderledes udgave, så giver det lidt håb for at han måske kan redde lidt i land ovenpå den forfærdelige udgave vi så før. 

    Nagash11-02-21 10:09

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen