Første kig på "Captain America 4" med Harrison Ford og Anthony Mackie

Den kommende MCU-film har også fået en ny titel.

Så er der spændende nyt om den næste (og fjerde) "Captain America"-film.

MCU-filmen, der oprindeligt blev døbt "Captain America: New World Order", har nemlig skiftet titel til "Captain America: Brave New World".

Og ikke nok med det: Nu har vi også fået det første kig på to af superheltefilmens absolutte stjerner: Harrison Ford og Anthony Mackie. Du kan se billedet af de to skuespillere på filmens set i fuld størrelse herunder i artiklen.

Læs også: "Alita: Battle Angel"-stjernen Rosa Salazar spiller skurk i "Captain America: New World Order"

Anthony Mackie – der indtil nu har spillet superhelten Falcon i MCU-franchisen – har overtaget Captain Americas titel, kostume og skjold i "Captain America: Brave New World", der fortsætter, hvor tv-serien "The Falcon and the Winter Soldier" slap.

Harrison Ford har overtaget en anden rolle – nemlig den som den fandenivoldske general Thaddeus Ross, som tidligere blev spillet af William Hurt, som døde sidste år. Ross-karakteren er blevet opgraderet til ingen ringere end USA's præsident i det kommende superhelte-epos, der får dansk biografpremiere den 2. maj 2024. 

Harrison Ford er i øvrigt snart biografaktuel i glansrollen som Indiana Jones i "Indiana Jones and the Dial of Destiny". Dén film får biografpremiere herhjemme den 28. juni. 

Kommentarer

Første kig på "Captain America 4" med Harrison Ford og Anthony Mackie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen