Første kig på Dwayne Johnson, Jack Black og co. i den nye "Jumanji"

Dwayne Johnson har via sin Twitter-profil offentliggjort det første kig på karaktererne i den kommende fortsættelse til adventurefilmen "Jumanji" fra 1995, der havde Robin Williams i hovedrollen. Billedet kan ses herunder.

I den nye film finder man udover Johnson også Kevin Hart, Jack Black og Karen Gillan, som alle kan ses på billedet. Mens mændene har typisk jungle-gear på, må Karen Gillan tage til takke med en fræk lille Lara Croft-agtig sag – som ifølge Johnsons tweet dog skulle give god mening, når man kender filmens plot.

"Jumanji" instrueres af Jake Kasdan ("Sex Tape", "Bad Teacher") og får premiere til juli.

Kommentarer

Første kig på Dwayne Johnson, Jack Black og co. i den nye "Jumanji"

 • ★★★★0

  The Rock gør bare alle film bedre, selv om den Originale Jumanji self. har en særlig plads for mig, ikke mindst på grund af Robin Williams, så skal jeg se alt med The Rock.

  Elwood20-09-16 18:46

 • ★★★0

  Jumanji var lige en film for mig da jeg var mindre, synes stadig det er et herligt eventyr med charme.

  Udfra det billede gør det sgu lidt ondt i mit barnehjerte, det ligner mere et kostumebal eller endnu en fortsættelse til rejsen til Jordens indre. At deres udseende og karakterer vil give god mening, får vi at se, først var jeg optimist men nu er jeg skeptisk. Måske heller ikke den helt rette instruktør, selvom jeg synes nogle af hans film er Okay sjove, en skam Joe Johnston ikke rakte hånden op.

  MOVIE100020-09-16 20:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen