Første kig på Nicolas Cage som Dracula i "Renfield"

Cage sætter tænderne i rollen som den blege blodsuger.

I en kommende horror-komedie om Grev Draculas håndlanger, R. M. Renfield, er selveste Nicolas Cage blevet castet i rollen som den blodtørstige vampyr-legende.

Filmen har fået titlen "Renfield" og vil byde på to gange Nic, da den titulære hovedrolle som vampyrens håndlanger skal spilles af Nicholas Hoult ("Mad Max: Fury Road").

Nu har vi – via People – fået det første kig på Cage og Hoult som hhv. Grev Dracula og Renfield, og du kan se billederne af d'herrer i deres respektive roller fra filmens set herunder.

Se også: "Pig"-instruktøren Michael Sarnoski kårer Nicolas Cages 5 bedste film

Som det ses, er Nicolas Cage bogstaveligt talt en bleg efterligning af den ikoniske vampyr med sort hår, lange negle og en masse smykker, mens Hoult er smurt ind i blod.

Filmen bliver instrueret af Chris McKay ("LEGO Batman Filmen"), men det vides endnu ikke præcis, hvornår publikum kan sætte tænderne i "Renfield" – flere medier gætter på foråret 2023.

Kommentarer

Første kig på Nicolas Cage som Dracula i "Renfield"

 • ★★★★1

  De her billeder har gjort “Renfield” til en film jeg pludselig glæder mig meget til!

  Kruse25-03-22 10:39

 • ★★★★0

  Bliver Nicolas Cage's præstation bare nogenlunde på samme niveau som i "Vampires Kiss", så venter der os alle sammen en magisk oplevelse ud over det sædvanlige. :D

  NightHawk26-03-22 15:58

 • ★★★★0

  Behøver ikke se den, for at være nr 1 på årets listen!!

  Babo26-03-22 16:02

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen