Første kig på ældre Beavis & Butthead i kommende film

Det legendariske, håndtegnede MTV-makkerpar vender snart tilbage – i markant ældre udgaver.

Tilbage i 1990'erne var det animerede makkerpar Beavis & Butthead to af sendefladens absolut mest kendte tv-figurer.

De to bøvede og rapkæftede teenagere (og deres ekstremt karakteristiske latter) blev skabt af multitalentet Mike Judge, som først lavede en kortfilm om vennerne, før MTV bad om en hel serie om de to gæve gutter, som endte med at køre i syv sæsoner fra 1993 til 1997.

Beavis & Butthead, som Judge selv indtalte stemmerne til, blev endda så populære, at der bl.a. blev produceret en spillefilm om d'herrer: "Beavis and Butt-Head Do America" fra 1996. Og tilbage i februar 2021 kom det frem, at en ny spillefilm om 90'er-ikonerne er på trapperne.

Læs også: "Scott Pilgrim"-animationsserie på vej

Og på Twitter har Judge netop delt de første tegnede skitser af Beavis & Butthead, som er blevet tykkere, mere behårede og (ikke mindst) ældre siden deres første spillefilm. Billederne kan også ses herunder.

Judge er kendt som en USA's førende satirikere, som ynder at tage pis på særlige facetter af det amerikanske samfund – hvilket han også gjorde i bl.a. spillefilmene "Office Space" (1999) og "Idiocracy" (2006) – sidstnævnte films skildring af et futuristisk, gennemført vanvittigt og afstumpet Amerika minder forbløffende meget om Trumps USA. Så mon ikke vi kan forvente os en masse bidende samfundskritik såvel som en masse herligt lavpandede jokes i den kommende film?

I sit Twitter-opslag afslører Judge i øvrigt, at den nye Beavis & Butthead-film udkommer på Paramount+ engang i år, men han kender stadig ikke den præcise premieredato. Det nu midaldrende makkerpar kan nærstuderes her:

Kommentarer

Første kig på ældre Beavis & Butthead i kommende film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen