Første kig på holdet bag Casper og Franks nye komedie

Optagelserne til Casper Christensen og Frank Hvams kommende komedie "DAN-DREAM" (tidligere "De første danske jordbær") er i fuld gang på Fyn, og det er nu muligt at få første kig på filmens hovedcast.

I en tidligere pressemeddelelse blev det fortalt, at Casper Christensen og Frank Hvam selv spiller to af de bærende hovedroller. I dag kan det afsløres, at de øvrige bærende roller spilles af Magnus Millang, Mia Lyhne, Lars Hjortshøj, Peter Gantzler, Stine Schröder Jensen, Louise Yaa Aisin, Jacob Lohmann og Niclas Vessel Kølpin.

"DAN-DREAM" beskrives som en folkekomedie om Janteloven, som foregår i Danmark i starten af 80'erne. Filmen følger en lille gruppe excentriske pionerer, der sætter sig for at gøre det umulige og skrive historie ved at udvikle verdens første elbil.

Filmen instrueres af den erfarne tv-mand Jesper Rofelt, der får sin debut som spillefilmsinstruktør. Han har været kreativt involveret som instruktør, konceptudvikler og/eller manuskriptforfatter på bl.a. "Drengene fra Angora", "Krysters kartel", "Onkel Reje", "Live fra Bremen" og "Piger på prøveløsladelse" samt en række reklamefilm.

Biografpremieren er sat til 30. marts 2017. Klik på billedet for at se det i fuld størrelse:

Kommentarer

Første kig på holdet bag Casper og Franks nye komedie

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen