Første kig på uigenkendelig Gary Oldman som Winston Churchill

Gary Oldman har fået rollen som den britiske premiereminister Winston Churchill i filmen "Darkest Hour", og det er nu muligt at få det første kig på skuespilleren i fuld Churchill-makeup. Se hele billedet nedenfor.

Filmen instrueres af Joe Wright, der tidligere bl.a. har stået bag "Atonement", "Hanna" og "Pan".

I "Darkest Hour" må Churchill få dage efter at være blevet premierminister i Storbritannien stå overfor en af sine mest turbulente og skæbnesvangre udfordringer – indgå en fredsaftale med Nazityskland eller stå fast på kampen for idealer og frihed. Med den ustoppelige nazistiske krigsmaskine rullende ind over hele Vesteuropa og truslen om invasion nært forestående – og med en uforberedt befolkning, en skeptisk konge og sit eget parti imod sig – må Churchill samle nationen og forsøge at ændre historiens gang.

Gary Oldman får selskab af Kristin Scott Thomas som Churchills hustru og John Hurt som Neville Chamberlain – Storbritanniens forrige premierminister, som indgik en skæbnesvanger aftale med Hitler. Lily James ("Downton Abbey") ses i rollen som Churchills personlige sekretær, og Ben Mendelsohn, der vil kunne ses i den kommende "Rogue One: A Star Wars Story", spiller King George VI.

"Darkest Hour" har premiere sidst i 2017.

Kommentarer

Første kig på uigenkendelig Gary Oldman som Winston Churchill

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen