Første kig på videospillet "Star Trek: Prodigy - Supernova"

Spillet er baseret på franchisens seneste animationsserie og udkommer på talrige platforme til efteråret.

Mens det vrimlede med store "Star Trek"-spil til alskens platforme i 90'erne og start-00'erne, så har trekkies i årevis måttet nøjes med diverse mobilspil eller opdateringer til det efterhånden halvgamle MMORPG "Star Trek Online".

Men i år udkommer to relativt store "Star Trek"-videospil: action/adventure-spillet "Star Trek: Resurgence" samt det mere børnevenlige "Star Trek: Prodigy - Supernova".

Og mens vi tidligere har fået trailers og uddrag fra det førstnævnte spil, så har vi først nu fået den første trailer til det sidstnævnte, og den kan ses herunder.

Se også: Nyt "Star Trek"-videospil lader dig skyde med phasers og udforske galaksen – se traileren

Som titlen antyder, så tager "Star Trek: Prodigy - Supernova" afsæt i fortællingen og persongalleriet i animationsserien "Star Trek: Prodigy", som blev kickstartet sidste år.

I både serien og det nye spil følger vi en gruppe lovløse teenagere, som finder et forladt Starfleet-rumskib og bruger det til at udforske galaksen. Om bord på rumskibet får de selskab og assistance af en hologram-udgave af den legendariske Starfleet-kaptajn Kathryn Janeway, som var en af hovedpersonerne i tv-serien "Star Trek: Voyager" (1995-2001).

Hele castet fra tv-serien – inklusive Kate Mulgrew ("Orange is the New Black"), Brett Gray ("When They See Us"), Jason Mantzoukas ("Invincible") og Ella Purnell ("Army of the Dead") – lægger stemme til deres respektive figurer.

Ligesom serien er spillet specifikt designet til at appellere til yngre fans, og spillet kan spilles alene eller sammen med en ven, hvor man i fællesskab forsøger at løse alskens gåder og besejre onde rumvæsner med topmoderne phaserpistoler.

"Star Trek: Prodigy - Supernova" udkommer på både PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X/S og pc den 14. oktober. Traileren til spillet kan ses her:

Kommentarer

Første kig på videospillet "Star Trek: Prodigy - Supernova"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen