Første klip fra Ole Bornedals "Dræberne fra Nibe"

Ole Bornedals komedie "Dræberne fra Nibe" får biografpremiere 12. januar, og i dag er det allerførste klip fra filmen blevet udsendt.

I klippet er Ulrich Thomsen og Nicolas Bros to jyske håndværkere på besøg hos en lettere lurvet advokat (Ole Thestrup) og må se i øjnene, at det er en dyr fornøjelse at blive skilt. Klippet han ses nedenfor.

Filmen følger de to jyske håndværkere og venner Ib (Thomsen) og Edward (Bro), der er kørt sur i deres livløse ægteskaber og leger med tanken om at leve det søde liv for de sorte penge, de har gemt. Efter et kæmpe skænderi med deres koner (Christensen og Lyhne) hyrer de i en brandert en russisk lejemorder til at gøre det af med dem. Men de har undervurderet deres koner, og det bliver starten på en absurd rejse, hvor Ib og Edward til deres skræk selv ender øverst på en dødsliste...

På rollelisten finder man også bl.a. Søren Malling, Birthe Neumann, Elsebeth Steentoft, Ole Thestrup og Jens Andersen. Desuden ses britiske Gwen Taylor og polske Marcin Dorocinski i rollerne som filmens lejemordere.

Kommentarer

Første klip fra Ole Bornedals "Dræberne fra Nibe"

  • 0

    Jeg mærker en Blinkende Lygter/Adams Æbler vibe...

    misuma19-10-16 19:43

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen