Første skrækindjagende plakat til "Evil Dead Rise"

Og den første trailer er lige på trapperne.

Vi venter stadig utålmodigt på den første trailer til den femte film i "Evil Dead"-serien: "Evil Dead Rise". 

Til at forsøde ventetiden har Warner Bros. frigivet en frygtindgydende plakat, der nok skal få det til at løbe koldt ned ad ryggen på fans af den sejlivede horror-franchise.

Her ser vi nemlig Alyssa Sutherland ("Vikings") i rollen som Ellie. Hun holder sine børn tæt ind til sig, mens hun smiler djævelsk til kameraet. Plakatens ildevarslende tagline lyder: "Mommy loves you to death."

Se også: Første skrækindjagende smugkig på "Evil Dead Rise"

"Evil Dead Rise" produceres af franchisens hovedarkitekter, Bruce Campbell og Sam Raimi, og filmen er skrevet og instrueret af irske Lee Cronin, der stod bag den kritikerroste gyser "The Hole in the Ground".

Vi ved allerede, at filmholdet har brugt hele 6.500 liter kunstigt blod under optagelserne, så der er altså lagt i kakkelovnen til en særdeles bloddryppende affære.

"Evil Dead Rise" flytter uhyggen fra en hytte i skoven til et højhus i Los Angeles, hvor en mystisk bog dukker op og afbryder to søstres genforening, så de i stedet må tage kampen op mod en voksende hær af morderiske dæmoner.

Den danske lyddesigner Peter Albrechtsen står i øvrigt bag filmens lydside, som kan opleves i de danske biografer fra den 20. april 2023. 

Du kan se den nye plakat herunder – hvis du tør!

Kommentarer

Første skrækindjagende plakat til "Evil Dead Rise"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen