Første smugkig på bl.a. "Knives Out 2" og "The Gray Man" i stjernespækket Netflix-trailer

Streamingtjenesten udgiver én ny film hver uge i 2022.

Der er sket meget i årenes løb, siden Netflix blev stiftet i 1997 og i første omgang udlejede dvd'er via postvæsnet. I dag – som de fleste nok ved – er selskabet en gigantisk streamingtjeneste med talløse eksklusive titler med flere af Hollywoods største stjerner foran og bag kameraet.

Det faktum slås i den grad fast i den nedenstående, nyudgivne trailer, som giver os et kort smugkig på flere af Netflix' egenproducerede spillefilm, som udkommer i årets løb.

Vi får bl.a. de første glimt fra det storstilede actionbrag "The Gray Man", som instrueres af "Avengers"-brødrene Anthony og Joe Russo, der har hyret Chris 'Captain America' Evans og Ryan Gosling til at spille duellerende lejesvende.

Læs også: "Knives Out 2" udkommer på Netflix sidst i år

Også superstjerner som Charlize Theron, Jamie Foxx, Henry Cavill, Kevin Hart og Mark Wahlberg dukker op i traileren og taler direkte til kameraet og Netflix-brugerne, som også kan se frem til bl.a. "Enola Holmes 2", "Me Time" og Adam Sandler-komedierne "Spaceman" og "Hustle".

Traileren runder af med et ultrakort klip fra Rian Johnsons kommende "Knives Out 2", som Netflix har betalt et stort milliardbeløb for at lave og lancere.

Daniel Craig vender tilbage som den excentriske mesterdetektiv Benoit Blanc i den stjernespækkede krimifortsættelse, og netop Craig og en håndfuld af hans kollegaer kan ses til allersidst i Netflix-traileren:

Kommentarer

Første smugkig på bl.a. "Knives Out 2" og "The Gray Man" i stjernespækket Netflix-trailer

  • ★★★★★★0

    Knives Out 2 skal selvfølgelig ses - men det kan godt mærkes at Netflix allerede har solgt billetterne til mange af deres film, desværre.

    Wayne 4-02-22 11:13

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen