Første teaser-videoer til sci-fi-filmen "Ghost in the Shell" med Scarlett Johansson

Produktionen af den klassiske manga-serie "Ghost in the Shell" har fra dag 1 været omgærdet af kontroverser på grund af valget af vestlige skuespillere i de bærende roller. Nu kan man endelig få syn for sagen i fem korte klip, som man kan se herunder.

"Ghost in the Shell" udspiller sig i en nær fremtid og omhandler den kvindelige cyborg Major Motoko (Scarlett Johansson). Hun er leder af den militære specialenhed Section 9, der har til opgave at stoppe den hemmelige hacker The Puppet Master, som står bag en cyborg-inficerende virus. I enheden finder man også Batou, der spilles af danske Pilou Asbæk.

Filmen er lavet af den tidligere reklamefilmsinstruktør Rupert Sanders ("Snow White and the Huntsman"), hvilket de udsendte klip giver en god indikation af på den stilistiske side.

"Ghost in the Shell" har som nævnt været udpeget som et eksempel på en såkaldt "whitewashing", og rigtig nok finder man vesterlændinge som Michael Pitt og Juliette Binoche øverste på rollelisten. Der er dog også blevet plads til stærke asiatiske skuespillere, hvor den ikoniske instruktør og skuespiller Takeshi Kitanos ("Zatoichi – Den blinde samurai") karakter Daisuke Aramaki kan ses i et af klippene.

Filmen har premiere 30. marts 2017.

Kommentarer

Første teaser-videoer til sci-fi-filmen "Ghost in the Shell" med Scarlett Johansson

 • 0

  Det bliver meget interesant, må man sige, men skal da ses når det er med Scarlett.

  Weird_j22-09-16 16:18

 • ★★★0

  Ikke ligefrem den bedste instruktør og ej heller manuskriptforfattere der står bag, men jeg skal nok se den på et tidspunkt.

  David Lund22-09-16 16:40

 • ★★★0

  Svært at bedømme endnu, umiddelbart synes jeg den ligner noget billigt skrammel. Dog er Johansson måske ikke det værste valg som Motoko - og interessant om Asbæk har pondus nok til at bære rollen som Batou. 

  Dolphinfriendly22-09-16 16:52

 • ★★★★0

  Visuelt synes jeg, at den ser interessant nok ud, men der er godt nok mange ting, der er kan gå galt med den filmatisering.

  Bruno22-09-16 17:44

 • ★★★0

  Den teaser gjorde ikke rigtigt noget for mig. Jeg har ikke de store forventninger til denne filmatisering.

  Kruse22-09-16 18:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen