Første trailer til Ole Bornedals "Dræberne fra Nibe"

Med under to måneder til biografpremieren 12. januar 2017 er nedtællingen begyndt til Ole Bornedals komedie "Dræberne fra Nibe". I dag er filmens første trailer blevet udsendt og kan ses herunder.

Det er ikke småting, som Ulrich Thomsen, Nicolas Bro, Mia Lyhne og Lene Maria Christensen kastes ud i i filmen. Men man kan i hvert fald konstatere, at håndværkerne Ib og Edward har sex på hjernen – og at manglen på samme leder dem ud i desperate handlinger, at deres koner Gritt og Ingrid ikke er så lette at narre, som mændene tror, og at det er billigere at hyre en lejemorder end at blive skilt!

Også Søren Malling, Birthe Neumann, Elsebeth Steentoft, Ole Thestrup og Jens Andersen ses i filmen.

Kommentarer

Første trailer til Ole Bornedals "Dræberne fra Nibe"

  • ★★★★★★0

    Dén glæder jeg mig til! Rart med nogle nye ansigter og en anderledes historie oppe på lærredet! Og hvad er en dansk film uden Ole Thestrups fremragende og morsomme accent og skuespil???

    davenport17-11-16 20:57

  • 0

    Ole Bornedahl søger åbenbart en publikumssucces. Problemet: at vi ikke længere befinder os i starten af 00'erne, hvor hvert et Anders Thomas Jensen-opkog plus efterligningerne med Lasse Spang Olsen i front fik folk til at trække på smilebåndet. Hvem husker ikke perler som "Gamle Mænd i Nye Biler", "Inka$$o", "Den Gode Strømer", "Den Sorte Madonna"?

    Det kan selvfølgelig vise sig at være en ny "Blinkende Lygter", "I Kina Spiser de Hunde" eller "Rembrandt", men...

    Laudable18-11-16 10:35

  • ★★★★1

    Den kan i hvert fald næppe blive værre end "1864"...

    chandler7518-11-16 11:27

  • 0

    Hvor virker accenten bare sindsygt påtaget. Især Mia Lyhnes kryber mig langt ned af ryggen og minder mest af alt som en dårlig parodi eller en sketch til TV eller Live fra Bremen. Jeg siger umiddelbart nej tak.

    Bony18-11-16 11:28

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen