Første trailer til "Star Trek Beyond"!

Med "Star Trek" fra 2009 byggede J.J. Abrams på den ene side videre på den righoldige mytologi, der blev fastsat af Gene Roddenberry og udviklet gennem en række tv-serier og film, og på den anden side begyndte han helt forfra.

I 2013 tog han med "Star Trek Into Darkness" den nye besætning langt ud i universets mørke og samtidig en tur omkring vor egen planet i det 23. århundrede. Alt sammen i overensstemmelse med seriens kodeks – at trænge dybere ind og drage dristigere frem end nogensinde før.

I 2016 kan "Star Trek" fejrer sit 50-års jubilæum og gør det med manér, når "Star Trek Beyond" får biografpremiere 11. august. Filmen instrueres af Justin Lin ("Fast Five", "Fast & Furious 6"), og manuskriptet er skrevet af skuespilleren Simon Pegg, der også spiller Enterprises maskinmester, Scotty.

Nu er første trailer blevet frigivet, og den løfter lidt af sløret for, hvad vi kan se frem til:

Kommentarer

Første trailer til "Star Trek Beyond"!

 • ★★★★0

  Hehe so much for waiting untill Star Wars.

  Elwood14-12-15 19:32

 • ★★★★0

  Den tyske trailer blev lækket online i dag, så det har stensikkert fremskyndet udgivelsen.

  The Insider14-12-15 19:42

 • 0

  Bliver mindre og mindre med Star Trek at gøre :/ slet ikke noget med Gene Rodenberry mere, og det er en skam for det var det der gjorde det værd at se det.

  Geekalot14-12-15 19:48

 • ★★★★★★0

  Den kan godt blive god, men det er da way beyond Star Trek ville jeg mene.........

  T. Nielsen14-12-15 20:51

 • ★★★★0

  This is something else. Men det gør måske ikke noget. Simon Pegg har allerede sagt, han vil skide på trekkies, så at han står for manuskriptet er jo næppe særlig fortrøstningsfuldt for dem af os, som gerne vil se noget i Rodenberry's ånd. På den anden side virker det meget mere friskt og sjovt end "Into Darkness", og så ser det jo faktisk ud til, at de kommer i berøring med nogle nye verdener/civilisationer, hvilket var noget af det jeg savnede i den sidste film. Spændt.

  Lars!14-12-15 23:40

 • ★★★★★★0

  i 2017 kommer der en ny tv-serie, så hvis man savner hvad serierne havde at byde på, er der gode chancer der. Filmene har jo alle dage været mere actionpræget end serien har, fordi man har haft de større budgetter at lege med og fordi man skal hive folk i biffen, og der vil de altså se rumskibe der eksploderer. :)

  Jeg kan godt lide begge typerne af Star Trek og jeg håber da, at den nye serie beholder visse dele fra de gamle serier, men stadig formår at forny sig uden at forsøge at blive til Battlestar Galactica. En af de største problemer ved Enterprise var, at det var de præcis samme historier, som man havde set i TOS, TNG og til dels i Voyager.

  Zero Cool15-12-15 00:41

 • ★★★★★0

  Ditto. Begge retninger er fede. Er dog mest til det gamle, men det har man jo også haft og vennet sig til gennem mange år. Men da jeg rockede rundt på mit gamle værelse, og brølede med på Beastie, havde jeg fandme aldrig troet de skulle være baggrundsmusikken i en ST-film/trailer.. :O

  davenport15-12-15 17:16

 • ★★★★★★0

  JJ er ret stor fan af Beastie Boys, det er også derfor, at Sabotage bruges i den første scene med Kirk som barn, i filmen fra 2009. :)

  Zero Cool15-12-15 18:37

 • 0

  Det var også fint nok i den scene i den første, men så stopper det også. Hyre Justin lin er den største fejltagelse ever TROR jeg :)

  Geekalot15-12-15 18:39

 • ★★★★0

  Fuck en stinker. Justin Lin i førersædet .... hell yeah. Så har man sgu da definitivt taget den rest af liv fra franchisen, som måtte have været tilbage.

  Bruce16-12-15 00:25

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen