Første voldsomme klip fra Anders Thomas Jensens "Retfærdighedens ryttere"

Desuden udkommer "Blinkende lygter"-instruktørens nyeste film tidligere end planlagt.

Forleden delte vi den første trailer til "Retfærdighedens ryttere", som er den seneste film af Anders Thomas Jensen – manden bag bl.a. "Blinkende lygter", "Adams æbler" og "De grønne slagtere".

Og nu har Nordisk Film delt det første klip fra filmen, der i vanlig Anders Thomas Jensen-stil mikser vold og latter. Klippet kan ses herunder.

Desuden afslører Nordisk Film i en pressemeddelelse, at filmens premieredato er blevet rykket frem. Idet James Bond-filmen "No Time to Die" for nylig blev udskudt, blev der efterladt et mindre tomrum i biografernes kalendere i november, og det vakuum bliver nu udfyldt af "Retfærdighedens ryttere".

Læs også: Daniel Craig forsvarer udskydelsen af "No Time to Die"

Så i stedet for at udkomme den 17. december udkommer filmen nu allerede den 19. november. Direktør i Nordisk Film Distribution, Frederik Honoré, udtaler:

"Med flytningen af James Bond-filmen blev de danske biografer efterladt med et gigantisk hul i markedet, og ved at flytte 'Retfærdighedens ryttere' en måned frem giver vi både biograferne en enestående mulighed for at fylde salene med en stor film og publikum chancen for at se en kæmpe eventfilm fra november. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har store forventninger til 'Retfærdighedens ryttere'. Den har testet helt fantastisk, og publikum synes, at filmen er både meget morsom og rørende."

"Retfærdighedens ryttere" handler om den udstationerede militærmand Markus (Mads Mikkelsen), som må tage hjem til sin teenagedatter, Mathilde (Andrea Heick Gadeberg), da hans kone dør i en tragisk togulykke. Her dukker Otto (Nikolaj Lie Kaas ), som selv var passager på det forulykkede tog, op sammen med sine to excentriske kollegaer, Lennart (Lars Brygmann ) og Emmenthaler (Nicolas Bro ), da han er overbevist om, at nogen må stå bag...

Det første klip fra filmen kan ses her:

Kommentarer

Første voldsomme klip fra Anders Thomas Jensens "Retfærdighedens ryttere"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen