Forsvundet sang vender tilbage i "Muppets juleeventyr"

Sangen "When Love Is Gone" er atter dukket op i forbindelse med 4K-restaureringen af juleklassikeren fra 1992.

En forsvundet sang fra Brian Hensons "Muppets juleeventyr" – med originaltitlen "The Muppet Christmas Carol" – er pludselig dukket op efter mange års forsvinden.

Den vil fremover indgå i den nyrestaurerede 4K-udgave af den elskede dukkefilm, der baserer sig på Charles Dickens' klassiske julefortælling "A Christmas Carol".

Det drejer sig om balladen "When Love Is Gone", som i den formuppede udgave indgår i en rørende scene, hvor gnavpotten Ebenezer Scrooge (Michael Caine) ser sit yngre jeg sammen med sin forlovede, Belle, der spilles af Meredith Braun.

Se også: Kermit og Miss Piggy gør comeback i traileren til "Muppets Now"

Beslutningen om at fjerne sangen kom i sin tid fra producer Jeffrey Katzenberg, der ikke mente, at børn ville være i stand til at relatere til den, hvilket instruktør Brian Henson modvilligt accepterede.

Men nu er "When Love Is Gone" altså tilbage, og det har fået Henson i julehumør: "Jeg blev så glad, så glad. Alt er klar til fuldlængde-versionen igen. Jeg ved ikke, om de når at få den op på Disney+ inden jul på grund af de mange processer, men den vender tilbage, fuldlængde-versionen vender tilbage."

Det vides ikke, præcis hvornår 4K-udgaven af "Muppets juleeventyr" udkommer, men den originale film er naturligvis at finde på Disney+.

Du kan se scenen med "When Love Is Gone" i klippet herunder:

Kommentarer

Forsvundet sang vender tilbage i "Muppets juleeventyr"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen