Fortsættelsen til gyser-sensationen "A Quiet Place" er officielt på vej

Efterfølgeren til den neglebidende og mareridtsagtige indie-horror-film får premiere i 2020.

John Krasinskis anmelderroste horror-film "A Quiet Place" om en post-apokalyptisk verden, hvor lyde tiltrækker skrækindjagende monstre, får nu officielt en fortsættelse fra Paramount Pictures.

Krasinski, der både instruerede og medvirkede i originalen sammen med sin hustru, Emily Blunt, vil også være ombord på det nye projekt, men det er i skrivende stund uvist, præcis hvilken rolle instruktøren vil påtage sig denne gang. Der er endvidere heller ikke sluppet noget ud om filmens plot.

"Top Gun 2" udskydes

Samtidig er det kommet frem, at en anden Paramount-film bliver udskudt. Det drejer sig om efterfølgeren til 80'er-klassikeren "Top Gun" med titlen "Top Gun: Maverick", hvor Tom Cruise vender tilbage i sin gennembrudsrolle som den kække jagerpilot ved navn Pete "Maverick" Mitchell.

"Top Gun: Maverick" skulle oprindeligt have haft premiere i juli næste år, men den rykkes nu til juni 2020, hvilket skubber "A Quiet Place"-fortsættelsen frem i køen, eftersom indie-gyseren er sat til at udkomme i biograferne i maj samme år.

Se eller gense Moovy TV til blodig forpremiere på "A Quiet Place":

Kommentarer

Fortsættelsen til gyser-sensationen "A Quiet Place" er officielt på vej

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen