Fraklip fra "Episode IV: Et nyt håb" brugt i "Rogue One"

(Indeholder milde spoilers)

"Rogue One: A Star Wars Story", der lige nu går sin sejrsgang i alverdens biografer, er fyldt med såkaldte easter eggs – altså større og mindre referencer til de tidligere film i "Star Wars"-sagaen. 

Ét af de mere kuriøse af slagsen blev nærmest til ved en tilfældighed. Filmens instruktør, Gareth Edwards, besøgte George Lucas' arbejdsplads, Skywalker Ranch, i forbindelse med sin research til filmen, og her fik han lidt af et scoop:

"Da vi gik rundt omkring og prøvede alle mulige fede ting og så på Tusindårsfalken og prøvede Han Solos jakke og den slags, så var der i bunden af arkivet alle disse dåser med film. Og vi spurgte: 'Hvad er det?' Og de svarede: 'Nå, det er Star Wars'", afslører Edwards.

Instruktøren fik tilladelse til at gennemse materialet, og det lykkedes ham at inkorporere hidtil usete fraklip fra den første "Star Wars"-film fra 1977 i "Rogue One: A Star Wars Story", så den således knyttede sig endnu mere til netop dén film, som den tilmed leder op til.

(Det drejer sig om scenen, hvor hvor X-Wing-piloterne konstaterer deres kaldesignaler. Et par af piloterne vil virke bekendte)

"Rogue One: A Star Wars Story" kan ses i biograferne nu.

Kommentarer

Fraklip fra "Episode IV: Et nyt håb" brugt i "Rogue One"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen