"From Hell"-instruktør laver "Flygtningen"-remake

Harrison Ford vender næppe tilbage, men måske gør den enarmede mand.

"Flygtningen" blev en kæmpe succes tilbage i 1993 og blev bl.a. Oscar-nomineret til 'Bedste film'. Instruktøren Albert Hughes ("From Hell", "The Book of Eli") er blevet hyret til at lave en ny version, der netop beskrives som et remake af filmen med Harrison Ford.

Det er endda på trods af, at 90'er-thrilleren med Ford og Tommy Lee Jones var baseret på tv-serien af samme navn fra 1960'erne. Det skyldes måske, at der også er et tv-remake af serien på vej med Kiefer Sutherland og Boyd Holbrook ("The Predator") i hovedrollerne. Projekterne har ikke noget med hinanden at gøre.

Manuskriptet til Hughes' version af "Flygtningen" skrives af Brian Tucker ("Broken City"), og den vil også fokusere på lægen Richard Kimble, der bliver fejlagtigt dømt for mordet på sin egen hustru, men som flygter og kæmper for at finde den ægte, enarmede gerningsmand, mens han har ordensmagten lige i hælene.

Det vides endnu ikke, hvornår optagelserne til den nye "Flygtningen" går i gang, eller hvilke skuespillere Hughes og Co. gerne vil hyre.

Kommentarer

"From Hell"-instruktør laver "Flygtningen"-remake

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen