Fyret "Guardians of the Galaxy"-instruktør skal skrive "Suicide Squad 2"

James Gunn skal muligvis også instruere den nye film om den berygtede gruppe af superskurke.

Warner Bros. har bekræftet, at manden bag de to "Guardians of the Galaxy"-film, James Gunn, skifter fra Marvels superhelteunivers til DC's ditto.

Gunn fik i sommer sparket af Disney efter en række kontroversielle tweets og kommer således ikke til at dirigere løjerne på den allerede annoncerede tredje "Guardians of the Galaxy"-film, men nu har den stormombruste instruktør altså atter fået vind i sejlene.

Filmmageren skal levere manuskriptet til den næste "Suicide Squad"-film, og rygterne går endvidere på, at Gunn muligvis også tager plads i instruktørstolen.

muligt reboot

Det vides endnu ikke, om opfølgeren til "Suicide Squad" fra 2016 bliver en decideret fortsættelse til David Ayers original om den berygtede gruppe af superskurke, der blandt andet talte Jokeren, Harley Quinn og Deadshot i skikkelse af hhv. Jared Leto, Margot Robbie og Will Smith. Det forlyder nemlig, at Gunn vil kigge på universet med helt friske øjne, og etteren blev da heller ikke just en anmelder-darling, men formåede dog alligevel at indspille for i omegnen af 750 mio. dollars på verdensplan.

"Suicide Squad 2" ventes at få premiere i 2020.

Kommentarer

Fyret "Guardians of the Galaxy"-instruktør skal skrive "Suicide Squad 2"

 • ★★★★★0

  Er også lidt spændt på det her da jeg læste det, jeg tænker han er nødt til hel at reboote den, og hvis det sker så er jeg spændt på hvad han kan få ud af det, fordi der gemmer sig gode potentiale i suicide squad teamet, blot se på tegnefilmene.

  Bare fordi første forsøg på liveaction fejlede Big time efter min mening behøver det ikke ske igen, men WB skal så til gengæld give ham frit spil, og det er her tingene plejer at fejle med WB desværre.

  Elwood10-10-18 20:12

 • ★★★★★3

  Gunn fik i sommer sparket af Disney [10 år] efter en række kontroversielle tweets

  Syntes lige jeg ville tilføje den detalje. 

  Lars!10-10-18 23:03

 • ★★★★0

  Ja tak.

  Åkepool11-10-18 14:52

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen