Gallagher-brødrene producerer ny Oasis-dokumentar

Ikke på talefod, men stadig i "arbejdstøjet".

Sammen – hver for sig. Det er præmissen, vi har levet under det seneste år. Det er tilsyneladende også den model, som d'herrer Liam og Noel Gallagher arbejder under, da de begge skal agere producere på en kommende dokumentarfilm. Det på trods af at brødrene ikke har været på talefod siden 2009, hvor Oasis gik i opløsning.

Filmens omdrejningspunkt bliver bandets legendariske koncerter i Knebworth i 1996, som i år kan fejre 25-årsjubilæum. 10. og 11. august 1996 spillede Oasis – som på det tidspunkt var tidens største band – de absolut største koncerter i deres karriere, hvor de sammenlagt spillede for mere end en kvart million mennesker.

Læs også: Oasis: Supersonic (anmeldelse)

Instruktør Jake Scott skal sidde i instruktørstolen. Scott har tidligere instrueret musikvideoer for ikke mindst Oasis, men også The Rolling Stones og U2.

Filmen forventes at få premiere i biograferne i forbindelse med koncertjubilæet til august. Det bliver dog nok tvivlsomt, om vi kommer til at se brødrene sammen på den røde løber. I hvert fald viger brødrene aldrig af vejen for at få lov til lige at svine hinanden til i pressen.

Kommentarer

Gallagher-brødrene producerer ny Oasis-dokumentar

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen