"Gears of War"-film og -serie på vej til Netflix

Den populære videospil-franchise har fået vokseværk.

Så er der godt nyt til fans af de populære sci-fi-skydespil i "Gears of War"-videospilserien til Xbox: Netflix har nemlig både en filmatisering og en animeret serie på vej til streaming-gigantens abonnenter. Det rapporterer Variety.

Det første i rækken af "Gears of War"-spil udkom til Xbox 360 tilbage i 2006. Her følger man en gruppe hårdkogte soldater ledet af muskelbundtet Marcus Fenix.

Macho-krigerne kæmper mod en blodtørstig race af rumvæsner kaldt The Locust Horde, hvis formål er at udrydde menneskeheden totalt. Spilserien er bl.a. kendt for sin brutalitet, episke scenerier, skræmmende monstre og vilde våben.

Læs også: "Horizon Zero Dawn"-tv-serie på vej til Netflix

I årenes løb er det blevet til adskillige fortsættelser og spin-offs, og "Gears of War"-serien har sammenlagt solgt mere end 40 mio. spil, hvilket gør den til en af de mest populære Xbox-franchises.

Flere filmatiseringer af "Gears of War" har ligget i støbeskeen i årenes løb – vi skrev endda om en af slagsen her på Moovy tilbage i 2016, som aldrig kom ud af starthullerne. Men denne gang ser projektet endelig ud til at komme op i (krigs)gear.

I skrivende stund har Netflix ikke officielt knyttet nogen filmskabere til projektet. 

Kommentarer

"Gears of War"-film og -serie på vej til Netflix

 • 0

  Nej tak!

  Problemet med at filmatisere meget cinematiske spil er, at filmfolkene ofte får lyst til at pøse på med flere ting, hvorimod spillenes fortælling ofte var perfekt skåret.

  GeoW 1 og 2 var perfekte. De kommer til at ødelægge det, som de gjorde med Halo-serien. 

  Nickell 8-11-22 12:25

 • 0

  Det kommer ikke til at virke. I en tid hvor politisk korrekthed er vigtigere end historien, så.....

  Halo, rings of power, Resident Evil osv. Alle ofret på alteret. 

  Spike 9-11-22 03:35

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen