Genindspilning af "Araknofobi" på vej fra James Wan

Det kribler for at genfortælle gamle historier i Hollywood, og nu vil man forsøge at spinde guld på edderkoppe-klassikeren fra 90'erne.

Endnu en film fra fortiden lader nu til at stå overfor en moderne nyfortolkning. Det er nemlig kommet frem, at en af vor tids store skrækmestre, James Wan, i samarbejde med Steven Spielbergs produktionsselskab Amblin Entertainment barsler med en genindspilning af "Araknofobi".

Den oprindelige "Araknofobi" udkom i 1990 og var en gyserkomedie instrueret af Frank Marshall. Filmens plot udspiller sig i den lille amerikanske by Canaima, hvor man pludselig befinder sig i lidt af en knibe, da en ny type dødelige edderkopper udklækkes og med lynets hast begynder at tage livet af byens betrængte borgere.

Marshalls edderkoppefortællling indspillede dengang for lidt over 53 mio. dollars og er den dag i dag stadig populær blandt filmfans, ikke mindst grundet John Goodmans forrygende præstation som skadedyrsbekæmperen Delbert McClintock.

Nu vil James Wan altså give edderkopperne et nyt skud med Hollywood-pistolen. Wan var manden, der i sin tid grundlagde "Saw"-filmserien, ligesom han har givet os skrækindjagende filmoplevelser med projekter som "Insidious" og "Nattens dæmoner".

På det nye filmprojekt vil Wan trække i trådene og fungere som producer, og det forventes, at man vil annoncere en manuskriptforfatter, når man har fanget en i nettet.

Kommentarer

Genindspilning af "Araknofobi" på vej fra James Wan

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen