Genopstår Brian O'Connor i den nye "Fast & Furious"-film?

Vin Diesel har sat gang i rygterne om, at afdøde Paul Walkers karakter i "Fast & Furious"-filmene medvirker i den kommende film.

Vin Diesel har lagt et billede op på Instagram, hvor han står sammen med Paul Walkers bror, Cody Walker. Det har sat gang i rygter om, at Brian O'Connor-rollen genopstår i den niende udgave af "Fast & Furious"-filmene.

Det er som bekendt Paul Walker, der har spillet rollen indtil hans død i november 2013, hvor han var involveret i en bilulykke. Da han døde, var optagelserne til "Fast & Furious 7" ikke færdige, og derfor måtte Paul Walkers brødre, Cody og Caleb Walker, agere stand ins som Brian O'Connor.

Se også: Moovy TV træder speederen i bund og tester ny "Fast & Furious"-racerbane!

I den ottende film var den fartglade tidligere politibetjent slet ikke med i filmen, da man ikke syntes, det var passende at bringe rollen tilbage til serien efter skuespillerens død.

Men nu kan det være, at folkene bag de adrenalinpumpende film er kommet på andre tanker. Brian O'Connors kone, Mia Toretto, er ihvertfald med i den kommende film. Derfor har det sat gang i spekulationerne, om hendes mand også skal medvirke, specielt efter Vin Diesel lagde nedenstående billede på Instagram.

"Fast & Furious 9" får premiere i maj 2020, og her medvirker gamle kendinge som Vin Diesel, Ludacris, Tyrese Gibson, Michele Rodriguez og Charlize Theron.

Kommentarer

Genopstår Brian O'Connor i den nye "Fast & Furious"-film?

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen