George Miller arbejder efter sigende på en "Mad Max: Fury Road"-prequel

Det rapporteres ifølge australske Herald Sun, at instruktøren George Miller i øjeblikket er ved at udvikle en prequel til "Mad Max: Fury Road". Ifølge avisen kommer filmen til at hedde "Mad Max: Wasteland", hvilket er en titel, der tidligere er blevet nævnt som en arbejdstitel, og filmen skulle i øjeblikket være i pre-produktion.

Historien vil angiveligt fokusere på publikumsfavoritten Furiosas (Charlize Theron) baggrundshistorie. Miller skulle være i gang med at klargøre projektet, som allerede kan starte optagelser senere i år i Australien.

Miller har tidligere sagt, at han har planer om at lave mindst to "Mad Max"-film mere. Tom Hardy har ligeledes skrevet under på at lave to yderligere film, men det er usikkert, hvordan Max Rockatansky vil passe ind i en prequel-historie, der fokuserer på Furiosa, med mindre der er en parallel historie, som beskæftiger sig med Max i den samme periode.

Miller har udtalt, at han søgte efter et mindre filmprojekt som sin næste bestræbelse, men måske har han besluttet at droppe den idé og bare hoppe tilbage ind i Mad Max-verdenen.

Kommentarer

George Miller arbejder efter sigende på en "Mad Max: Fury Road"-prequel

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen